Kip Taco Crescent Pizza

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 10 minuten
  • Porties: 20

Uw gasten zullen dol zijn op deze kleurrijke kippizza gemaakt met halve maan broodjes. Perfect voor de nacht in de Mexicaanse keuken!

Ingrediënten

2 - blikjes (8 oz elk) gekoelde crescente dinerbroodjes
1/2 - pakje (8 oz.) Roomkaas, verzacht
1/3 - kopje zure room
2 - theelepels Old El Paso ™ taco-kruidenmix
3/4 -kop gekoelde guacamole (van 12-oz-verpakking)
1/2-kop oude El Paso ™ dikke en dikke salsa
2 - kopjes diepvriesgegrilde gegrilde kippenborst ( van 9-oz pakket), ontdooid
1/4-kopje gehakte roma (pruim) tomaten
1 kopje geraspte romaine sla
1/2 - kopje fijn geraspte Cheddar kaas (2 oz)

Stappen

  • 1. Verwarmen oven tot 375 ° F. Spuit 12-inch pizzapan met kookspray. Haal het deeg uit 1 blik en houd het deeg in 1 stuk (niet afrollen). Vorm het deeg voorzichtig in één richting (zodat het deeg niet afrolt) in een 12-inch houtblok met handpalmen. Snij log in 20 plakjes met gekarteld mes. Herhaal met een tweede blik deeg. Arr 2. Schik 2 plakjes naast elkaar in het midden van de pan en druk ze samen om de binnenranden vlak te maken en een cirkel te vormen. Plaats 7 plakjes in ring rond middelste plakken; druk zachtjes op elkaar. Schik 12 plakjes in een andere ring; druk zachtjes op elkaar. Leg 19 plakjes in de derde ring, overlappende randen iets; druk zachtjes in elkaar.
  • 3. Bak 13 tot 18 minuten of tot de rand goudbruin is. Maak de korst voorzichtig los van de pan. Koel op de pan gedurende 5 minuten. Verwijder voorzichtig van pan naar koelrek. Koel 15 minuten.
  • 4. Klop in een middelgrote kom roomkaas, zure room en kruidenmix met een elektrische mixer op lage snelheid tot een gladde massa. Leg de korst op de serveerschaal; verspreid met roomkaasmengsel. Schik guacamole, salsa, kip, tomaten, sla en kaas op roomkaasmengsel om er uit te zien als een sieraad.
  • Tips van experts
Bereidingstijd: bak de korst op tot een dag van tevoren. Koel volledig; wikkel in plasticfolie en bewaar op kamertemperatuur
  • Schik toppings in rijen bovenop het roomkaasmengsel om er uit te zien als een ornament
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter