Versier-voor-je-bak koekjes

  • Bereidingstijd: 50 min
  • Bereidingstijd: 1 uur en 40 minuten
  • Doseringen: 72

Gewoon heerlijke koekjes worden voor het bakken gedecoreerd. Dus ze komen uit de oven klaar om te worden toegevoegd aan je koekjesbakje!

Ingrediënten

Koekjes

3/4 - kop boter of margarine, verzacht
1/2 - kops suiker
1 - ei
1 3/4 - kopjes Gold Medal ™ bloem voor alle doeleinden
1/2 - theelepel bakpoeder
1/4 - theelepel slagroom
1/4 - theelepel zout
2 - eetlepels suiker

Decoratiemix

1/2-kop boter of margarine , verzacht
3 - theelepels melk
1/2 kop Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
4 - rode voedingsstof kleur
4 - druppels groene voedingskleur

Stappen

  • 1. In grote kom, slag 3/4 kopboter en 1/2 kopsuiker met elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot licht en luchtig. Voeg een ei toe; goed slaan. Roer 1 1/2 kopjes bloem, bakpoeder, room van wijnsteen en zout erdoor. Kneed het deeg tot een gladde bal. Wikkel in plasticfolie; zet in de koelkast tot ze stevig zijn, ongeveer 1 uur. Mean 2. Meng ondertussen in een kleine kom 1/2 kop boter, de melk en 1/2 kop bloem met de vork tot ze goed gemengd zijn. Verdeel het mengsel doormidden. Roer de rode voedselkleur in 1 halve en groene voedselkleur in de andere helft. Schep elk mengsel in een siertas met een kleine schrijfpunt; zet opzij.
  • 3. Verwarm de oven tot 375 ° F. Vorm 1 helft van het koekjesdeeg in ballen van 3/4-inch. Plaats ballen van 2 inch uit elkaar op niet-ingevette bakplaat. In een kleine kom, meet 2 eetlepels suiker. Dompel de onderkant van het glas in suiker en gebruik deze om elke bol af te vlakken tot een halve cm. Pijp gekleurd mengsel van decoratiezakken op elk koekje in verschillende vakantieontwerpen. Herhaal met de resterende helft van het deeg.
  • 4. Bak 7 tot 9 minuten of tot het is gezet. Onmiddellijk verwijderen naar koelrek.
  • Tips van experts
Als u geen tassen en tips voor decoratie hebt, gebruik dan kleine hersluitbare plastic zakken voor voedselopslag. Knip de punt van een hoek af voor piping.
  • Inspiratie nodig? Pijp op een boom, ster, snoepgoed, cadeau, hulst, krans, sneeuwvlokken of decoraties voor de kerstbomen.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter