Dunne Italiaanse ramsuivers

  • Voorbereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 12 uur en 20 minuten
  • Porties: 12

73% minder vet • 66% meer vezels • 72% minder verzadigd vet dan het oorspronkelijke recept. Runder je voeding op! Probeer deze gezonde, stevige sandwiches ...

Ingrediënten

- 3 lb rundvlees zonder botten rond of romig gebraden
1 - middelgrote ui, in plakjes gesneden - 1 - kopje vetvrije Italiaanse dressing (niet romig)
1 - eetlepel balsamico azijn
12 - volkorenhamsbroodjes, geroosterd, indien gewenst
3/4 - kop geraspt, minder vet Italiaans kaasmengsel (3 oz)
3/4 - kop dun gesneden geroosterde rode paprika (uit een pot)
3 / 4 - kopje verse basilicumblaadjes

Stappen
    1. Snijd zichtbaar vet van rundvlees. Snijd rundvlees in 4 stukken; plaats in een 4- tot 5-liter slowcooker. Top met ui en dressing. dekken; kook op een laag vuur 10 tot 12 uur (of op hoog vuur 5 tot 6 uur) tot het vlees zacht is.2. Verwijder met een lepel met sleuven rundvlees en ui uit het fornuis; plaats op de snijplank. Koel iets. Shred beef, met behulp van 2 vorken. Bewaar 1 kop vloeistof in het kooktoestel. (Bewaar indien gewenst de resterende vloeistof om te serveren met boterhammen voor onderdompelen. Om te serveren, verwarmt u de vloeistof vloeibaar in een kleine pan op een laag vuurtje tot het heet is.) Return 3. Giet het rundvlees en de ui terug in het kooktoestel. Voeg azijn toe; goed roeren. dekken; kook op hoog vuur 10 tot 15 minuten of tot verwarmd. To 4. Schep ongeveer 1/2 kop rundermengsel per broodje; top met kaas, geroosterde paprika en basilicum.
  • Tips van experts
  • We hebben ingrediënten vervangen door fantastische alternatieven om recepten te maken die u net zo lekker vindt als de originelen.

Een deel van het vet vermindering van dit recept is te wijten aan het gebruik van een iets magere stuk rundvlees. Rundvleesbodem rond of romig gebraden is magerder dan het braadvlees in het oorspronkelijke recept.

    Er kan minder vetrijke mozzarella worden gebruikt in plaats van de Italiaanse kaasmix

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter