Mager Leprechaun Hoeden Koekjes

  • Voorbereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 24

Betty Crocker ™ -koekjesmix en voedselkleur komen samen in deze zelfgemaakte hoedvormige koekjes die zijn geïnspireerd op de kabouter. - een perfecte ...

Ingrediënten

1 - buidel Betty Crocker ™ suiker koekjesmix
1/2 - kop transvet margarine, verzacht
1 - ei
24 - grote marshmallows
4 - kopjes poedersuiker
3 - eetlepels meringue poeder
1 - theelepel vanille
1/2 - tot 2/3 kopje warm water
1/2 - theelepel Betty Crocker ™ groene gel voedsel kleur
24 - kleine (1-inch) taai chocolade snoepjes
12 - kleine groene gumdrops

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 375 ° F. Meng in een middelgrote kom de koekjesmix, boter en eieren tot zacht deeg ontstaat. Rol het deeg in 24 (1-inch) ballen. Op niet-ingevette koekjesbladen, plaats 2 centimeter van elkaar.
  • 2. Bak 10 tot 12 minuten of tot de randen licht goudbruin zijn. Plaats onmiddellijk 1 marshmallow op elk koekje. Verwijderen van bakplaten naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 15 minuten.
  • 3. Meng in grote kom poedersuiker, meringue poeder, vanille en 1/2 kopje warm water. Klop met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid ongeveer 1 minuut of tot het glazuur een dik lepelbaar glazuur wordt. Als het glazuur te dik is, roer dan nog een klein beetje per keer extra warm water bij. Roer de kleur van het voedsel erdoorheen en voeg meer toe als dat nodig is om de gewenste kleur te bereiken. Schep het warme glazuur over elk koekje, dek volledig af en laat overtollig glazuur afdruipen. Laat 20 minuten staan ​​om in te stellen.
  • 4. Rol chocoladesuikergoed in touwen. Strijk af met deegroller tot 1/8-inch dikke linten. Snijd in reepjes met een schaar om op hoedenbanden te lijken; regelen op basis van marshmallow op elke cookie. Snijd gumdrops kruiselings in tweeën (zo nodig opnieuw vormgeven). Druk de afgesneden kant op de handband. Hef koekjes op dienende schotel met pannekoekenturner op, verlatend overredend het berijpen achter. Bewaren in een luchtdichte verpakking

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter