Cappuccino Cake Pops

  • Voorbereidingstijd: 1 uur 40 minuten
  • Bereidingstijd: 3 uur 45 minuten
  • Porties: 50

Krijg je cafeïnefixatie met deze cappuccino- pop Ingrediënten

1/2 - kop heet water

6 - eetlepels instant espresso koffie poeder of korrels

1 - kop plus 2 eetlepels Gouden Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/2 - theelepel bakpoeder
1/4 - theelepel zout
2/3 - kopsuiker
1/4 - kopje boter of margarine, verzacht
2 - eieren
2 - eetlepels koffiesmaaklikeur
1/4 - kop karnemelk
2 - bakjes (12 oz elk) Betty Crocker ™ Melkkloffie met slagroom
50 - papieren lollystokjes
2 - blokken wit plastic schuim
1/2 kopje Betty Crocker ™ Slagroom pluizig wit f rosteren (vanaf een container van 12 oz)
50 - met chocolade bedekte koffiebonen (ongeveer 1 kop)
2 - eetlepels ongezoete cacao bakken

Stappen
1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Vet de bodem en zijkanten van 8-inch vierkante pan in met bakvet; licht meel
  • 2. Roer in heet komje heet water en koffiepoeder tot de koffie is opgelost; opzij zetten. Meng in een middelgrote kom bloem, bakpoeder en zout; zet opzij.
  • 3. Klop in grote kom suiker en boter met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot het licht en luchtig is. Klop de eieren één voor één erdoor tot ze gemengd zijn. Klop het likeur- en koffiemengsel erbij. Voeg op lage snelheid afwisselend meelmengsel en karnemelk toe en klop tot na elke toevoeging. Giet in de pan.
  • 4. Bak 28 tot 30 minuten of tot de tandenstoker in het midden gestoken er schoon uitkomt. Koel 10 minuten; verwijder van pan naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 45 minuten. Line 5. Bekleed bakpapier met vetvrij papier. Prik met de vingers cake in grote kom. Voeg 1 kopje van de chocolade glazuur; meng goed met lepel. Rol cake mengsel op in 1-inch ballen; plaats op bakplaat. Bevries ongeveer 30 minuten of tot het stevig is; als het stevig is, breng het over naar de koelkast.
  • 6. In een magnetronbestendige schaal met microgolf, resterend chocoladematterij onbedekt op medium (50%) 30 seconden of tot gesmolten; roer tot een gladde massa. Verwijder meerdere cake-ballen tegelijk uit de koelkast. Voor elke pop, dip tip van 1 lolly stick ongeveer 1/2 inch in gesmolten glazuur en steek stok in 1 taart bal niet meer dan halverwege. Doop de koekbal in gesmolten glazuur om te bedekken; tik op het teveel. Steek het andere uiteinde van de stick in het schuimblok. Laten staan ​​tot ze zijn uitgezet.
  • 7. In een magnetronbestendige schaal, magnetron witglazuur ongedekt op medium (50%) 10 tot 20 seconden of tot gesmolten; roer tot een gladde massa. Schep 1/2 theelepel glazuur op elke taartpop, laat het een beetje naar beneden druipen. Direct boven met koffieboon. Laat staan ​​tot het is gezet. Strooi licht met cacao. Bewaar losjes afgedekt in de koelkast.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter