Triple-Nut Taart

  • Voorbereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 2 uur en 20 minuten
  • Porties: 8

Voeg de smaken van de herfst toe aan je desserttafel met deze taart, gemaakt door Pillsbury® taartbodem op smaak te brengen met drie soorten noten.

Ingredi├źnten

1 - Pillsbury Ôäó gekoelde taartkorst, verzacht zoals aangegeven op doos
1 - kopsuiker
1/2 - kop lichte glucosestroop
1/4 - kopje boter of margarine
4 - licht geklopte eieren
1 - theelepel vanille
1/4 - theelepel zout
1/2 - kopje pecannoothelften
1/2 - kopje macadamia noten
1/3 - kopje geblancheerde hele amandelen, geroosterd

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 400 ┬░ F. Smeer 9 1/2-inch taartvormpan met afneembare bodem met bakvet; licht meel. Plaats de pasteikorst in de scherpe pan zoals aangegeven op de doos voor de pan met ├ę├ęn korst gevuld. Prik de onderkant van de korst in met een vork. Bak 10 minuten of tot ze goudbruin zijn. Koel 10 minuten. Verlaag de oventemperatuur tot 325 ┬░ F. In 2. Bak in een steelpan van 2 kwart suiker, glucosestroop en boter op middelhoog vuur, onder regelmatig roeren, tot de boter is gesmolten en de suiker is opgelost. Verwijder van het vuur; koel iets. Voeg eieren, vanille en zout toe; goed roeren. Roer de noten erdoor. Lepel vulling in gedeeltelijk gebakken korst.
  • 3. Bak 55 minuten of tot het is gezet. Koel op koelrek. Laat het mes rond de rand van de pan lopen om de taart los te maken; verwijder voorzichtig de zijkant van de pan.
  • Tips van experts
Wanneer u de korst in de pan plaatst, moet u hem gemakkelijker in plaats van uitrekken. Als de korst uitgerekt is, springt deze terug in vorm of "zakt" tijdens de eerste bak

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter