Bruine Suikersneeuwvlokken

  • Voorbereidingstijd: 1 uur 30 min
  • Kooktijd: 3 uur 30 min
  • Porties: 30

Geniet van deze prachtige sneeuwvlokjes gemaakt met Gold Medal® meel voor alle doeleinden - perfect voor kerstdessert

Ingrediënten

Koekjes

3/4 - kop boter, verzacht
3/4 - kopje verpakte bruine suiker
1 - ei
2 1/4 - kopjes Gouden Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/2 - theelepel bakpoeder
1/4 - theelepel zout

Frosting

1 1/2 - theelepels meringue poeder
1 - eetlepel koud water
1/2 - kop poedersuiker
- kristalsuiker, indien gewenst

Stappen

  • 1. Klop in grote kom boter en bruine suiker met een elektrische mixer op middelhoge snelheid tot licht en luchtig. Klop het ei erdoor tot het gemengd is. Op lage snelheid, klop in bloem, bakpoeder en zout. Div 2. Verdeel het deeg in 4 delen; vorm elk deel in een platte schijf. Wikkel elke schijf apart in plasticfolie. Koel minstens 2 uur tot volledig gekoeld.
  • 3. Verwarm de oven tot 350 ° F. Line-cookievellen met bakpapierpapier. Op een met bloem bestoven oppervlak, rol 1 schijf per keer tot een dikte van 1/4 inch (blijf deeg gekoeld bewaren). Snijd met sneeuwvloksnijders; plaats op bakplaten. Reroll schraapt een keer en koelen het deeg opnieuw uit voor het snijden.
  • 4. Bak 8 tot 11 minuten of tot het licht goudbruin is. Koel 2 minuten; verwijder van bakplaatjes naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. In 5. Klop in een middelgrote kom schuimpoeder en koud water met een elektrische menger op gemiddelde snelheid totdat de pieken zich vormen. Roer geleidelijk poedersuiker tot zachte pieken vormen, ongeveer 1 minuut. Schep het glazuur in de decoratietas met een medium ronde punt; pijp die op koekjes berijpen. Bestrooi met kristalsuiker. Laat ongeveer 5 minuten staan ​​of tot het glazuur is ingesteld.
  • Tips van experts
Rol het deeg tussen de vellen perkamentpapier om te voorkomen dat het aan de toonbank blijft plakkenGebruik donkerbruine suiker voor een beetje meer melassearoma

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter