Geglazuurde Snoepjes Cane

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 5 min
  • Porties: 36

Geniet van deze snoepraamvormige koekjes op smaak gebracht met frambozen en bedekt met witte bakchips - een heerlijk gebakken dessert.

Ingrediënten

3/4 - kopje kristalsuiker
1 - kopje boter of margarine, verzacht
2 - theelepels vanille
1 - ei
3 - kopjes Gouden Medal ™ meel voor alle doeleinden
2 - kopjes poedersuiker
3 - eetlepels boter of margarine, verzacht
3 - eetlepels frambozensmaakstroop
2 - tot 3 theelepels melk
3 - of 4 druppels rode voedingskleur
1 - kop witte bakspanen
1 - theelepel plantaardige olie

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (als u een bakplaat met een donkere of anti-aanbaklaag gebruikt, verwarm dan de oven op 325 ° F). Klop in grote kom gekorrelde suiker, 1 kop boter, de vanille en het ei met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot alles goed gemengd is. Klop in bloem. Div 2. Verdeel het deeg in 9 stukken. Op met bloem bestoven oppervlak, vorm elk stuk deeg in 16-inch touw, iets minder dan 1/2 inch in diameter. Snijd elk touw in lengten van 4 inch; plaats op een niet ingevroren bakplaat. Buig het ene uiteinde van elk koekje in de vorm van een snoepgoed.
  • 3. Bak 10 tot 14 minuten of tot de bodems licht goudbruin zijn. Onmiddellijk van bakplaat naar rooster verwijderen. Koel volledig, ongeveer 20 minuten.
  • 4. Meng in kleine kom poedersuiker, 3 eetlepels boter, de siroop, melk en voedselkleur. Verspreid over bovenkant en zijkanten van cookies; laat staan ​​tot het begint te miezeren met gesmolten witte schilfers
  • 5. Plaats in kleine hersluitbare plastic voedsel-opslagzak witte bakspaanders en olie; zeehond tas. Magnetron op Hoog 1 minuut. Knijp voorzichtig in de zak totdat de spanen glad zijn. Snijd de kleine hoek van de tas af. Knijp in een zak om strepen op koekjes te maken en eruit te zien als snoeprietjes. Laten staan ​​tot het glazuur is ingesteld voordat u het opslaat.
  • Tips van experts
Hang deze pastelkleurige stokken op aan een kleine kunstboom voor een smakelijke tafelversiering

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter