Chocolade Chip Koekjesdeeg Lush

  • Bereidingstijd: 45 min
  • Bereidingstijd: 5 uur 55 min
  • Porties: 24

Chocoladechip-koekjesliefhebbers, maak je klaar - dit is het ultieme dessert voor jou! We zijn begonnen met een chocoladekoekjeskorst en hebben er een topje van gemaakt ...

Ingrediënten

Koekjeskorst

1 - buidel (17,5 oz) Betty Crocker ™ chocoladeschilferkoekjesmix
- Boter en ei nodig op het zakje met koekjesmix
1 / 4 - kopboter, gesmolten

Lagen

1 - pakje (8 oz) roomkaas, verzacht
1/2 - kopboter, verzacht
1/3 - kop verpakte bruine suiker
1 - kop poedersuiker
1 - theelepel vanille
3/4 - kop plus 2 eetlepels miniatuur halfzoete chocoladestukjes
2 - dozen (elk 4 serveer) Jell-O ™ chocolade-smaak instant pudding en taartvullende mix
3 - cups koude melk
2 - kopjes (vanaf 8 -oz container) Cool Whip ™ ingevroren slagroom topping, ontdooid

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 375 ° F. Maak en bak koekjes zoals aangegeven op de buidel. Volledig afkoelen, minimaal 20 minuten. Zet 4 koekjes opzij voor garnering.
  • 2. Verwerk de helft van de overgebleven koekjes in keukenmachine tot grove kruimels. Verwijderen naar middelgrote kom. Blijf de tweede helft van de resterende koekjes verwerken tot grove kruimels; toevoegen aan schaal. Roer in 1/4 kop gesmolten boter tot goed gemengd. In onvervette 13x9-inch (3-kwart) glazen ovenschaal, druk je het koekjeskruimelmengsel stevig op de bodem. Zet opzij.
  • 3. Klop de roomkaas, de 1/2 kop zachte boter en de bruine suiker met de elektrische mixer op lage snelheid in een grote kom tot een gladde en romige massa. Klop in poedersuiker en vanille. Roer de chocoladeschilfers van 3/4 kop erdoor. Laat het door de lepels over de koekjesbodem vallen en verdeel het gelijkmatig.
  • 4. Klop in een middelgrote kom droge puddingmengsels en melk met klop ongeveer 2 minuten of tot ze dik zijn. Verspreid over roomkaasmengsel. Laat het geslagen topping met lepels over de puddinglaag vallen; verspreid gelijkmatig. Dek af en zet 4 uur in de koelkast
  • 5. Kruimel de resterende 4 koekjes af als ze klaar zijn voor gebruik. strooi koekjes en laat 2 eetlepels chocola er bovenop liggen. Snijd in 6 rijen bij 4 rijen. Dek de resterende stukjes af en koel ze in.
  • Om boter te verzachten, snijd ze in kleine stukjes en laat ze op kamertemperatuur komen. Een snellere methode is om boter in de magnetron in intervallen van 5 seconden te malen, waarbij de boter regelmatig wordt gedraaid, zodat boter zacht maar niet gesmolten wordt.

Tips van experts

  • Om roomkaas snel zachter te maken, verwijdert u het van de verpakking en legt u het op een magnetronbestendige plaat; magnetron blootgesteld aan High ongeveer 15 seconden of net tot verzacht.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter