Gemarineerde champignon-gegarneerde gegrilde burgers

  • Voor bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 0 min
  • Porties: 4

Maak cheeseburgers met pittige verse champignons die zachtjes gemarineerd zijn in pittig-zoete balsamico-azijn.

Ingrediƫnten le 1 kg mager-rundergehakt

1 1/2 - theelepels citroen-peper kruiden

2 - kopjes gesneden verse champignons

1 / 4 - beker gekocht balsamico vinaigrette
4 - kaiser rollen, gespleten
4 - (1-oz.) Plakjes Zwitserse kaas

Stappen

1. Verwarm de grill. In middelgrote kom, combineer gemalen rundvlees en 1 theelepel van de citroen-peper kruiden; goed mengen. Vorm het mengsel in 4 pasteitjes, 1/2 inch dik. In 2. Meng in middelgrote kom paddestoelen, resterende 1/2 theelepel citroen-peper kruiden en vinaigrette; gooien naar jas. Zet opzij.

    3. Als u klaar bent om te grillen, legt u de pasteitjes op een gasgrill op matig vuur of op een houtskoolgrill op 4 tot 6 inch van medium kolen. Kook 11 tot 13 minuten of tot de pasteitjes goed gaar zijn, een keer draaien.4. Om de broodjes te roosteren, plaatst u de afgeknipte zijkanten op de grill gedurende de laatste 1 tot 2 minuten kooktijd. Leg 1 plak kaas op elk pasteitje; kook nog een minuut of tot de kaas gesmolten is.5. Plaats pasteitjes op de onderste helft van de rollen. Top elk met champignonmengsel en bovenste helft van de rol.
  • Tips van experts
  • Om pasteitjes te grillen, leg ze op de grillpan; braden 4 tot 6 inch van warmte met behulp van tijden boven als een gids, eenmaal draaien. Om broodjes te roosteren, plaatst u de afgeknipte zijkanten op de grillpan gedurende de laatste 1 tot 2 minuten kooktijd. Leg 1 plak kaas op elk pasteitje; kook nog een minuut.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter