Verrassing-in-het-centrum Gespikkelde eicakes

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 10 min
  • Porties: 16

Welkom lente met deze verbazingwekkende gespikkelde eierkoek met een onverwacht kleurrijk gelaagd middelpunt

Ingredi├źnten

Taart

2 - dozen gele cakemengeling met pudding
- water, olie en eieren nodig op cake-mixdozen
1/2 - theelepel gele gel voedselkleur

Frosting

1 1/3 - kopjes boter, verzacht
12 - kopjes poedersuiker
1 - eetlepel vanille
6 - tot 8 eetlepels melk
16 - druppels blauwe voedingskleur
1 / 2 - theelepel gele gel voedselkleur

Decoraties

1 - eetlepel ongezoet cacao bakken
1 1/2 - eetlepels vanille
- Assortiment snoep en chocolade-eieren naar keuze

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ┬░ F (325 ┬░ F voor donkere of anti-aanbakpannen). Spuit 4 (8-inch) ronde pannen met kookspray. Maak cakemixen zoals aangegeven op de doos met water, olie en eieren. Reserveer 1 1/3 kopjes van het beslag in een kleine kom. Verdeel het resterende beslag over de pannen. Voeg 1/2 theelepel gele kleurstof toe aan het gereserveerde beslag tot het goed is gemengd. Schep 2/3 kopje van het gele beslag in het midden van elk van de twee cakes. B 2. Bak 28 tot 32 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken, er schoon uitkomt. Koel in de pan 5 minuten; verwijder van pannen naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 1 uur. Mean 3. Ondertussen, in grote kom, sla boter met een elektrische mixer op lage snelheid tot romig. Klop in poedersuiker, 1 kop per keer, tot een gladde massa. Voeg 1 eetlepel vanille en melk toe, 1 tot 2 eetlepels per keer tot alles goed gecombineerd is. Als het glazuur te dik is, sla er dan extra melk bij, 1 theelepel tegelijk. Bewaar 1 1/2 kopjes glazuur in een kleine kom. Voeg blauwe voedselkleur toe aan de resterende glazuur; roer tot het gemengd is. Voeg 1/2 theelepel gele voedselkleur toe aan gereserveerde glazuur; roer tot het gemengd is.
  • 4. Snijd met een gekarteld mes de bovenkant van de cakejes af voor een egaal oppervlak. Plaats 1 cakebeslag zonder het gele centrum, met de zijkant naar boven, op de taartschaal; spread top met 1/2 kopje gele glazuur. Bedek met geelgecentreerde cake, snij de bovenkant naar boven; spread top met 1/2 kopje gele glazuur. Bedek met de overgebleven geelgecentreerde cake, met de zijkant naar beneden; spreid de bovenkant met de resterende 1/2 kopje gele glazuur en leg vervolgens met de overgebleven taartlaag op de bovenkant, met de zijkant naar beneden. Dunne frost-zijde en bovenkant cake met 1 kopje blauwe glazuur om de kruimels te verzegelen. Koel 30 minuten. Vorstgebak met overgebleven blauw glazuur.
  • 5. Meng de cacao en de vanille in een kleine kom. Gebruik een kleine, voedselveilige borstel en je vinger en veeg het mengsel op de cake om cake een gespikkeld uiterlijk te geven. Plaats snoep eieren op de taart.
  • Tips van experts
Gebruik snoep dat je leuk vindt om deze leuke cake te versieren. Het kan een op smaak gebrachte chocolade of fruit zijn - wat je maar wilt!

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter