Makkelijke Italiaanse ramsuiker

  • Voorbereidingstijd: 10 min
  • Bereidingstijd: 8 uur 40 min
  • Porties: 24

Deze stevige broodjes met rundvlees zijn geweldige hapjes om mee te nemen naar een feestje. Laat deze Italiaanse lekkernij de hele dag lang traag koken

Ingrediƫnten

- 3-pond rundvlees zonder botten chuck roast
1 - fles (8 ounces) minder calorieƫn Italiaanse dressing
9 - plakjes (1 ounce elk) provolone of mozzarella kaas
2 - grote paprika's, in ringen gesneden
3 focrosebroodjes met ronde vormen (diameter 8 inch), horizontaal gehalveerd

Stappen

  • 1. Overtollig vet van rundvlees afsnijden. Spray 12-inch koekenpan met kookspray; verwarm op middelhoog vuur. Bak rundvlees in koekepan ongeveer 5 minuten, Ć©Ć©n keer draaien, tot bruin. Place 2. Plaats rundvlees in een 4- tot 5-kwart slowcooker. Giet dressing over rundvlees. Dek af en kook op een laag vuur 7 tot 8 uur of tot het vlees zacht is.
  • 3. Verwijder het rundvlees uit het langzame fornuis. Snijd rundvlees in dunne plakjes; keer terug naar slow cooker. Dek af en kook op laag vuur 20 tot 30 minuten langer of tot het vlees warm is. 4. Leg rundvlees, kaas en paprika op de onderste helft van focaccia; top met de resterende helften. Snijd elke focaccia in 8 partjes.
  • Tips van experts
Hier is een stevig en smakelijk voorgerecht om naar een feestje te brengen. We raden aan om de broodjes in folie te verpakken om naar het feest te transporteren en vervolgens in partjes te snijden. Je kunt ook het gesneden rundvlees in het slowcooker samen met kleine broodjes serveren en de gasten hun eigen broodjes laten maken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter