Chex® vakantie-uitsnijdingen

  • Voorbereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Porties: 24

Geen tijd om te bakken? Maak een snelle zoete traktatie met Chex®-ontbijtgranen. Bekijk ook de tip voor Fast Track Snack Squares

Ingrediënten

11 - kopjes Rice Chex ™, Corn Chex ™, Honey Nut Chex ™ of Frosted Chex ™ cereal
1 - zak (16 oz) grote marshmallows (ongeveer 72)
1/2-kop boter of margarine
- Betty Crocker ™ Rijke en romige of opgeklopte vanille glazuur, indien gewenst
- Candy-coated chocoladesuikergoed, indien gewenst

Stappen

  • 1. Boterpan van 15x10x1-inch. Grof grof verpulveren. (Om granen gemakkelijk te vermalen, in een plastic zak of tussen de vellen vetvrij papier te plaatsen en te verpletteren met deegrol.) In 2. In een magnetronbestendige kom, magnetronmoutjes en boter onbedekt 2 tot 3 minuten onbedekt, roer elke minuut, tot het mengsel is glad. Roer geplet ontbijtgranen. Gebruik de beboterde achterkant van de lepel of de handen en druk stevig in de pan. Koel volledig, ongeveer 15 minuten. Cut 3. Snijd in vormen met 2 1 / 2- tot 3-inch vakantiesnijders (zoals Vierde juli vlag of ster, Halloween pompoen of geest, kerstboom of sneeuwman, Hanukkah dreidel of ster , Paasei of konijn, etc.). Versier met glazuur en snoep.
  • Tips van experts
De mattering kan worden gekleurd met vloeibare of pasteuze kleuren, maar de pasta zal resulteren in intensere kleurenVoor Fast Track Snack Squares, maak zoals aangegeven behalve snij niet in vormen. Na het persen van het granenmengsel in de pan, smelt u 1/4 kop boter en 1 zak (12 oz) halfzoete chocoladestukjes (2 kopjes) in een magnetronbestendige schaal onbedekt op High 1 minuut en 30 seconden, roer om de 30 seconden. Gelijkmatig verdeeld over het graanmengsel. Koel 1 tot 2 uur of tot het is gezet. Snijd in 24 vierkanten.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter