Skinny Bunny Butt Cake

  • Bereidingstijd: 40 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 45 min
  • Porties: 15

Maak indruk op uw paasgast met deze lichtere versie van konijntjespees!

Ingrediënten

1-doos Betty Crocker ™ witte engelenvoedsel cake mix
- Water gevraagd voor cake mix box
- Rode voedingskleur
1 - container (8 oz) Cool Whip ™ lite bevroren slagroom topping, ontdooid
1 - grote marshmallow, in tweeën gesneden
2 - kopjes geraspte kokosnoot
2 - aardbei of kersige, elastische en pittige taffy snoepjes (uit 6-oz zak)
- Bouwpapier

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 375 ° F. Lijn 1 1/2-Quart ovenvaste schaal (8 inch aan de bovenzijde) met bakpapierpapier. Plaats de papierbakvorm in elk van de 9 muffins van normaal formaat
  • 2. Maak het cakebeslag zoals aangegeven op de doos. Schep voorzichtig een beslag van 4 1/2 kopjes in een met perkament gevoerde kom. Schep het overgebleven beslag in 9 muffinbekers en vul het voor 2/3 vol.
  • 3. Bak de kom 45 tot 50 minuten, cakejes 18 tot 22 minuten of tot ze goudbruin zijn en scheurtjes aan de bovenkant droog aanvoelen. Plaats de kom op het koelrek. Koel volledig, ongeveer 1 uur. Verwijder cupcakes uit de muffinpan. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Verwijder papieren bakbekers van 3 van de cupcakes (bewaar resterende cupcakes voor een ander gebruik). St 4. Roer de rode voedselkleur door in geklopte topping om de gewenste roze kleur te maken. Plaats de cake met de afgeronde kant naar beneden op een grote serveerschaal; verwijder perkamentpapier. Spreid 1/2 kop slagroomaftreksel over cake. Gebruik geklopte topping om cupcakes te kleven om cake voor voeten en konijntjesstaart te maken. Plaats marshmallow helften, snij de zijkanten naar beneden, op de toppen van 2 cupcakes om hakken van de voeten te maken. Verspreid overgebleven geklopte topping over cake. Bestrooi met kokosnoot; druk licht om te kleven.
  • 5. Gebruik de deegroller om aardbeiensuikergoed in 2 grote rechthoeken te drukken. Knip 2 grote ovalen en 6 kleine cirkels uit snoep. Druk op bodems van konijnenpootjes. Snijd oren van bouwpapier; wikkel de uiteinden die in de cake worden gestoken met plastic voedselfolie. Voeg in cake. Verwijder oren en plasticfolie voor het serveren. Bewaar losjes afgedekt in de koelkast.
  • Tips van experts
Om konijnenbuttons te versieren zoals op de foto: - Schud extra 1 kop kokosnoot en 3 druppels groene voedingskleur in een strak omhulde pot tot een gelijkmatige tint. Randkonijntje met gekleurde kokosnoot om als gras te kijken. - Verhoog de fruitige snacks van fruitvruchten met bessen tot wortelvormen. Aparte groen gekleurde zure snoepjes in reepjes; snij elke strook kruiselings doormidden. Druk op het grote uiteinde van elke wortel om greens op de wortel te maken

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter