Muntchocolade Chip Angel Food Cake

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 6 uur 10 min
  • Porties: 16

Op zoek naar een overheerlijk dessert gemaakt met Betty Crocker® white angel food cake mix? Bekijk dan deze verrukkelijke engelentaart met ...

Ingrediënten

1-vak Betty Crocker ™ witte engelvoedercake mix
2 - eetlepels ongezoete cacao bakken
1 1/4 - kopjes koud water
3 - kopjes mint chocoladeschilferijs, verzacht
- chocoladesmaakstroop, indien gewenst

stappen

  • 1. Verplaats het ovenrek naar de laagste positie (verwijder andere rekken). Verwarm de oven tot 350 ° F. In extra grote glazen of metalen schaal, klop de cakemix, cacao en water met een elektrische mixer op lage snelheid 30 seconden. Sla op gemiddelde snelheid 1 minuut. Giet in een niet ingevette 10-inch engelenvoedsel (tube) cake pan. (Gebruik geen gecanneleerde buis cake pan of 9-inch engel voedselpan of beslag zal overlopen.)
  • 2. Bak 37 tot 47 minuten of tot bovenkant donker goudbruin is en scheuren voelen erg droog en niet plakkerig aan. Niet onderdompelen. Draai de pan onmiddellijk ondersteboven op de glazen fles tot de cake helemaal afgekoeld is, ongeveer 2 uur. Run 3. Laat het mes langs de zijkant van de pan lopen om de cake los te maken; uit de pan halen. Snijd de bovenkant van de cake ongeveer 1 inch vanaf de top; opzij zetten. Snijd in cake op 1 inch van de buitenrand en 1 inch van de rand van het middengat, zodat er aan beide kanten aanzienlijke "wanden" overblijven. Verwijder cake in delen met gebogen mes of lepel, en zorg ervoor dat je een taartbodem van 1 inch dik achterlaat. Schep ijs in de cakevorm; soepele top. Vervang de bovenkant van de cake. Bedek en bevries ongeveer 3 uur of tot het stevig is. Serveer met chocoladesaus.
  • Tips van experts
Oranje munt kan worden vervangen door het muntchocolade-ijs.

Tips van expertsOranje munt kan worden vervangen door het muntchocolade-ijs.">
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter