Tweemaal gebakken Halloween-mummies

 • Voorbereidingstijd: 15 min
 • Bereidingstijd: 1 uur 15 min
 • Porties: 6

Nooit vrezen! Je kunt deze lekkere mummies in enkele minuten inpakken met gebakken aardappelen en nog vijf andere ingrediënten.

Ingrediënten

3 - aardappelen bakken (8 tot 10 oz elk)
12 - ingevroren gekookte gehaktballen in Italiaanse stijl, ongeveer 1 inch per stuk ( van 16-oz-verpakking)
1-kops tomatenspecialiteiten saus (van 14-oz pot)
6 - plakjes (3/4 oz elk) mozzarella kaas
12 - kleine pimiento gevulde olijven
1 - dille augurk, in twaalf gesneden Stukken van 1x1 / 4-inch

Stappen

 • 1. Verwarm de oven tot 375 ° F. Wikkel elke aardappel in folie. Bak ongeveer 1 uur of tot het gaar is. Laat het 10 tot 15 minuten staan ​​of tot het gemakkelijk te hanteren is. Mean 2. Ondertussen, in middelgrote pan, gehaktballetjes en pastasaus 5 tot 7 minuten op middelhoog vuur verwarmen, of tot gehaktballetjes warm zijn, vaak roeren.
 • 3. Snijden elke aardappel in de lengte doormidden. Schep met lepel de pulp van elke aardappel, laat een schaal van 1/4 inch vrij. Gooi pulp of reserve voor een ander gebruik. Place 4. Plaats 2 gehaktballen en ongeveer 2 eetlepels saus in elke aardappelhelft; plaats op onvervette 15x10x1-inch pan. Snijd de kaas in plakjes van 1/4 inch breed. Leg plakjes kaas over gehaktbal vullen heen en weer om volledig te bedekken en lijken op "verbanden", stop binnenin aardappelen
 • 5. Bak ongeveer 2 minuten of net totdat de kaas zachter wordt, niet smelt. Plaats 2 olijven aan het einde van elke aardappel op 2 ogen lijken, plaats 2 augurkjes aan de andere kant om op de voeten te lijken.
 • Tips van experts
Om de tijd te besparen, laat de aardappels in de magnetron bakken in plaats van ze te bakken, prik de aardappelen in met een vork, magnetron op Hoog gedurende 8 tot 10 minuten of tot ze zacht zijn, dek ze af, laat ongeveer 5 minuten staan ​​voordat je gaat snijden.Je kunt pizzasaus gebruiken in plaats van de tomatensaus.

 • 5. Bak ongeveer 2 minuten of net totdat de kaas zachter wordt, niet smelt. Plaats 2 olijven aan het einde van elke aardappel op 2 ogen lijken, plaats 2 augurkjes aan de andere kant om op de voeten te lijken.
 • Tips van expertsOm de tijd te besparen, laat de aardappels in de magnetron bakken in plaats van ze te bakken, prik de aardappelen in met een vork, magnetron op Hoog gedurende 8 tot 10 minuten of tot ze zacht zijn, dek ze af, laat ongeveer 5 minuten staan ​​voordat je gaat snijden.Je kunt pizzasaus gebruiken in plaats van de tomatensaus.">
  Deel Met Je Vrienden
  Vorige Artikel
  Volgende Artikel

  Laat Een Reactie Achter