Robin's Egg Cake Pops

  • Bereidingstijd: 45 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 30 min
  • Porties: 40

Verander Betty Crocker ™ Super Moist ™ chocoladetaartmix in mooie desserts bedekt met blauw glazuur om op de eieren van Robin te lijken.

Ingrediënten

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ chocolade-toffees cakemix
- water, plantaardige olie en eieren die nodig zijn op taartmixdoos
1 kopje Betty Crocker ™ Rich & Romige melkchocola glazuur (van 1-lb container)
1/4 - kopje miniatuur halfzoete chocoladestukjes
4 - cups lichtblauw snoep smelt of coating wafels (24 oz)
2 - eetlepels verkorting
40 - papieren lollystokjes
- Blok van plastic schuim

Stappen

  • 1. Maak en bak cake mix zoals aangegeven op doos voor 13x9-inch pan, met water, olie en eieren. Koel. Line-bakplaat met vetvrij papier. Crumble cake in grote kom. Glazuur toevoegen; goed mengen. Vorm in 1 1/2-inch ballen; plaats op bakplaat. Vorm elke bal in eivorm. Bevries tot stevig; gekoeld bewaren.
  • 2. Plaats in de keukenmachine chocoladechips. dekken; proces tot fijngemalen. Zet opzij.
  • 3. In een magnetronbestendige schaal smelt het magnetronsnoepgoed en plakt het onbedekt op Medium (50%) 1 minuut, vervolgens in intervallen van 15 seconden, tot het gesmolten is; roer tot een gladde massa. Dip tip van 1 lollystok ongeveer 1/2 inch in gesmolten snoep en steek stok in 1 taartbol niet meer dan halverwege. Herhaling. Return cake springt naar bakplaat. Koel 5 minuten. Haal ze een voor een uit de koelkast. Doop elke cakebol in gesmolten snoep om te bedekken; tik overtollig af. Steek het andere uiteinde van de stick in het schuimblok. Strooi tops met gemalen chocoladeschilfers. Laat staan ​​tot de set.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter