Teenage Mutant Ninja Turtles Marshmallow Pops

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Porties: 8

Met slechts een paar ingrediënten kunt u deze smakelijk voor de kleintjes creëren s Ingrediënten

1 - container Betty Crocker ™ Rijke & romige vanille glazuur

- Groene kleurstof

8 - papieren lollystokjes
8 - grote marshmallows
4 - rollen Betty Crocker ™ Fruit by the Foot ™ smaakmixers taai fruit-gearomatiseerde snack (uit doos van 4,5 oz)
16 - snoepogen
1 - tube Betty Crocker ™ zwarte decoratieggel of 1 container Betty Crocker ™ Rijke en romige chocolade glazuur

Stappen
1. In kleine diepe kom met microgolfoven, plaats vanille glazuur. Magnetron onbedekt op High 15 tot 20 seconden of totdat het mengsel glad kan worden geroerd. Roer de groene voedingskleur tot lichtgroen
  • 2. Plaats 1 lollystok in elke marshmallow; dip in glazuur om gelijkmatig te coaten. Plaats in hoog glas om te drogen. 3. Rol de fruitsnack uit en snijd ongeveer een 8-inch strook van gewenste kleuren af ​​om maskers op pops te maken. Plaats de gesneden strook op de snijplank. Begin bij het middelpunt van de strip en gebruik een klein scherp mes om kleine horizontale spleetjes voor de ogen te snijden met een tussenafstand van ongeveer 3/4 inch. Plaats snoepogen onder spleten in fruitsnacks. Plaats maskers op gedroogde marshmallows, vastbinden om te beveiligen. Snijd wat van de fruitsnack aan de uiteinden af, laat ongeveer 2,5 cm over.
  • 4. Gebruik gel om monden op marshmallows te maken. Of plaats chocolade glazuur in een kleine hersluitbare plastic zak voor levensmiddelenopslag en snijd de kleine hoek van de verzegelde zak af; pijpmonden op marshmallows.
  • Tips van experts
Je kunt Betty Crocker ™ Fruit Roll-Ups ™ Hot Colors fruitsmaken met snacks ook gebruiken om de maskers te maken. Knip strippen 1/2 inch breed en 4 inches lang voor maskersJe kunt je pops drogen en laten zien door ze in een blok van wit plastic craft foam te plaatsen dat je in ambachtelijke winkels kunt kopen.
  • Probeer 20 marshmallows te koelen. tot 30 minuten om de marshmallow te verstevigen alvorens te versieren.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter