Dunne Drie-Kaas Manicotti

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 10 min
  • Porties: 4

52% minder vet • 59% minder natrium dan het oorspronkelijke recept. Het is pasta night en iedereen krijgt een individueel gerecht met gevulde manicotti. Serveer een ...

Ingrediënten

8 - gedroogde manicotti schelpen
- Anti-aanbak koken spray
1 - kopje gehakte verse champignons
3/4 - beker gekocht geraspte wortelen
3 - of 4 tenen knoflook, gehakt
1 - kopje lichte ricotta of romige kwarkachtige roomkaas
3/4 - kop geraspte magere mozzarella kaas (3 ounces)
2 - licht geklopte eieren
1/4 - kop geraspte Parmezaanse kaas
2 - theelepeltjes gedroogde Italiaanse kruiden, geplette
1 - (14,5 ounce) kan Muir Glen ™ organische tomaten zonder zoutjes in blokjes gesneden, ongedraineerd
1 kopje gemengde rode paprika's, gebotteld en gehakt bott Stappen
1. Verwarm de oven voor op 350 ° F. Cook manicotti-schalen volgens de aanwijzingen op de verpakking; uitlekken. Afspoelen met koud water en opnieuw laten wegvloeien. Zet opzij.
  • 2. Ondertussen vult u voor het vullen een onverwarmde grote anti-aanbak koekepan met anti-aanbakspray. Voorverwarmen op middelhoog vuur. Voeg paddenstoelen, wortels en knoflook toe aan de hete koekenpan. Kook gedurende 3 tot 5 minuten of tot de groenten gaar zijn, af en toe roeren. Verwijder van het vuur; koel iets. Roer de ricotta, de halve kop mozzarella, de eieren, de Parmezaanse kaas en de Italiaanse kruiden erdoor. Lepel in gekookte manicotti-schalen.
  • 3. Plaats voor saus de tomaten zonder maïskolf in een blender of keukenmachine. Bedek en meng of verwerk tot een gladde massa. Roer de geroosterde rode paprika erdoor. Verspreid ongeveer 1/3 kopje van de saus in de bodems van vier 12- tot 16-ounce niet ingevette individuele bakplaten of een rechthoekige ovenschaal van 2 kwart. Leg gevulde manicotti-schalen in individuele bakvormen of grote ovenschalen, overlappende schalen lichtjes indien nodig. Giet de overgebleven saus over manicotti. B 4. Bak, afgedekt, gedurende 20 tot 25 minuten voor individuele bakgerechten of 35 tot 40 minuten voor grote ovenschalen of tot ze worden verwarmd. Ontdek en bestrooi met de resterende 1/4 kop mozzarella-kaas. Bak nog 5 minuten. Laat het 10 minuten staan ​​voordat u het serveert.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter