Merry Tree Wreath

  • Voorbereidingstijd: 0 min
  • Bereidingstijd: 0 min
  • Porties: 1

Fantastisch decoratie-idee! Deze creatieve krans is perfect voor kerstvieringen

Ingrediënten

- Kunstmatige ronde dennenkrans, 30 inch in diameter
- Draadknipper
8 - kornoelje stokken, 9 inch lang
2 - of 3 stuks bloemendraad, 16 inch lang
- Tangen
- Heet-lijmpistool met lijmpatronen
5 - ouderwetse ornamenten
1 3/4 meter decoratief lint, 2 1/2 inch breed
- Decoratieve deurhanger, indien gewenst

Stappen

  • 1 Vorm de krans in de vorm van een boom (driehoek). (Als de krans moeilijk met de hand gemakkelijk te vormen is, probeer dan deze methode: gebruik een draadknipper om de cirkelvormige bedrade vorm op de achterkant van de krans in 3 gelijke delen te verdelen. Maak er een in de binnenste en de middelste draad om te buigen in vorm gemakkelijker, vorm in boom-driehoek-vorm.) Group 2. Groep kornoelje steekt stevig aan elkaar in een bos; wikkel 1 stuk bloemendraad rond stokken om de draad stevig vast te zetten en vast te draaien met een tang. Lijm kornoelje plakt aan de bodem midden van de boom om stam te maken. Versier de krans met ornamenten
  • 3. Maak een strik met lint; bind met een ander stuk bloemendraad. Bevestig de boeg aan de onderkant van de boom, net boven de stam. Gebruik een decoratieve deurhanger om de krans aan de deur te hangen. Als je de krans aan de muur ophangt, maak dan een lus met een derde stuk bloemendraad en bevestig deze aan de achterkant van de krans.
  • Tips van experts
Er zijn zoveel ornamenten ontworpen door thema's dat het maken van op maat gemaakte kransen een makkie is! Kies beren, elanden, kano's, pijnbomen en visgerei voor het huis of de hut van het meer. Of voor huizen aan zee zijn er schelpen, vuurtorens, boten en visnet. Durf te decoreren!

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter