Elf Hoed Cupcakes

  • Voorbereidingstijd: 45 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 45 min
  • Porties: 24

Kleine elfjes zullen een fijne tijd hebben om deze schattige cupcakes te versieren.

Ingrediënten

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ cake mix chocolate fudge
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cake mix box
1/4 - cup assortiment Betty Crocker ™ candy sprinkles
3 - containers Betty Crocker ™ Rich & Creamy vanille frosting
- Rood, groen, blauw gelvoer kleur

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat. Klop in een grote kom de cakemix, water, olie en eieren met een elektrische mixer op medium snelheid 2 minuten, af en toe een kom schrapen. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinbekers (ongeveer tweederde deel).
  • 2. Bak 14 tot 19 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken er schoon uitkomt. Koel in pannen 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrek. Koel volledig af, ongeveer 30 minuten.
  • 3. Plaats hagelslag in een ondiepe schaal. Vul 1 grote hersluitbare plastic zak voor voedselopslag met 1 1/4 kopjes glazuur. Snijd de onderste hoek af. Pijp die in een cirkel één keer rond buitenrand van cupcake berijpen. Dompel de rand van glazuur in hagelslag. Bewaar overgebleven glazuur in de zak voor pompoms van hoeden.
  • 4. Splits in 3 kleine bakjes de resterende glazuur (ongeveer 1 1/3 kopjes per stuk) gelijkmatig. Tint glazuur in kommen met voedselkleuren: 1 rood, 1 groen en 1 blauw tot gewenst kleurniveau. Plaats glazuur in 3 hersluitbare plastic zakken voor voedselopslag. Knip de onderste hoek van elke tas af. Buis rood glazuur, beginnend aan de binnenkant van witte frosting en spiraalvormig naar het midden toe om een ​​hoed te vormen; ga door met rode piping op 7 extra cupcakes. Herhaal piping met groen en blauw glazuur met de resterende 16 cupcakes. Pijp een klein stukje onbeschadigd glazuur op de hoed voor de pompon op elk.

Tips van experts

  • Gebruik een spuitzak en een middeldikke spuittip voor een meer gepolijste decoratie.
  • Geen fan van chocolade? Probeer gele cakemix voor een andere smaak.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter