Blueberry Oat Pancakes

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Porties: 6

Top deze stevige pannenkoeken met yoghurt en extra bosbessen voor een indrukwekkende brunch

Ingrediënten

1 kopje Cheerios ™ ontbijtgranen
3/4 kopje Gold Medal ™ geheel tarwebloem
1/2 kopje Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
2 - theelepels bakpoeder
1/2 - theelepel baking soda
1 - potje Yoplait® Original yoghurt citroenuitbarsting of Franse vanille
3/4 - kopje vetvrije (magere) melk
2 - eetlepels canola-olie
1 - ei
1 - kop vers of fr ozen bosbessen (niet ontdooien)
- Extra Yoplait® Original yoghurt citroenuitbarsting of Franse vanille, indien gewenst
- Extra verse bosbessen, indien gewenst

Stappen

  • 1. Plaats het graan in de plastic zak met voedselopslag; seal tas en lichtjes verpletteren met deegroller. Meng in een middelgrote kom graan, meel, bakpoeder en bakpoeder. Klop in een kleine schaal 1 bak yoghurt, de melk, olie en het ei met een draadklopper tot goed gemengd. St 2. Roer het yoghurtmengsel tot een bloemmengsel met een draadklopper tot het gemengd is. Roer 1 kopje bosbessen
  • 3. Borstel bakplaat of 10-inch koekepan met koolzaadolie. Verwarm de grillplaat op 375 ° F of verwarm de koekenpan op middelhoog vuur. Voor elke pannenkoek giet je iets minder dan 1/4 kop beslag op hete bakplaat. Cook 4. Kook ongeveer 2 minuten of tot ze opgeblazen en droog zijn langs de randen. Beurt; kook andere kanten 1 tot 2 minuten of tot ze goudbruin zijn. Hoogste individuele porties: met extra yoghurt en bosbessen.
  • Tips van experts
Laat ze niet meer dan één keer draaien! Herhaald koken aan beide zijden maakt de pannenkoeken sterker dan bruin.Bent u op zoek naar een warm ontbijt op doordeweekse dagen? maak een dubbele partij pannenkoeken, stap ze op tussen vellen vetvrij papier en bevries ze vervolgens stevig. Steek ze in je broodrooster of broodroosteroven, zoals commercieel ingevroren pannenkoeken of wafels.
  • Eerste prijs bosbessen bevatten antioxidanten die anthocyanins worden genoemd en die kunnen helpen om gezonde lichaamscellen te beschermen tegen zuurstofschade.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter