Sneeuwpop Coconut Cake

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 20 min
  • Porties: 16

Laat het sneeuwen, laat het sneeuwen, laat het sneeuwen - vooral als het verse, zoete kokosnoot is die op een vochtige cake bedekt met alle soorten snoep!

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ witte cakemix
- water, plantaardige olie en eiwitten die nodig zijn op cake mix box
2 - snoep stokken, onverpakt
2 - flat- onderste ijshoorntjes
- suikergoedlaag met vanillesmaak (amandelschors), gesmolten
1 - container Betty Crocker ™ Rich & Creamy va nilla frosting
1 - zak (7 oz) kokosnoot (ongeveer 2 2/3 kopjes)
5 - grote zwarte gumdrops
1 - grote oranje gumdrop
7 - kleine zwarte gumdrops
1-rol Betty Crocker ™ Fruit by the Foot ™ taai fruit snack (elke rode smaak)
2 - Oreo ™ chocolade crème sandwich koekjes
- Zwarte shoestring drop
2 - krakeling staven

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbak pannen) . Maak, bak en koel cake mix zoals aangegeven op de doos voor twee 8- of 9-inch ronde pannen. Cover 2. Dek 18x10-inch bakje of karton met folie af. Om ijsvleten te maken, bevestig snoepgoed aan elke kegel met behulp van gesmolten suikergoeddeklaag; laat staan ​​tot het klaar is. Schik cake rondes met zijden aanraken op lade. Vorst met glimmertjes. Bestrooi met kokos en druk zachtjes zodat het glazuur blijft
  • 3. Gebruik grote zwarte gumdrops voor ogen en knopen, grote oranje gumdrop voor de neus, kleine zwarte gumdrops voor de mond en een fruit-snackbroodje voor de sjaal. Plaats het koekje aan elke kant van het hoofd als oorbeschermers; bevestig met shoestring drop. Leg krakeling staven voor armen en kegels voor schaatsen. Sla losjes over.
  • Tips van experts
Doe het op jouw manier! Gebruik je favoriete smaak van cakemix. Je kunt ook een krakeling-twist gebruiken, in tweeën gesneden, in plaats van krakelingstaven voor de armen en je favoriete chocoladekoekjes voor de oorkappen.
  • Creëer een aantrekkelijk display door een stuk stevig karton te bedekken met inpakpapier en vervolgens plastic voedselfolie. Stretch en veilig met tape. Of bedek karton met folie of bakpapierpapier
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter