BBQ Sloppy Joe Burgers

  • Voor bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 60 min
  • Porties: 6

Deze hamburgers hebben allemaal het plezier en de smaak van een favoriete diner, maar ze zijn makkelijk te bereiden: thuis, met Hamburger Helper slordige mix van joe.

Ingrediënten

Uiringen

1 - grote ui, in 1/4 gesneden ringetjes
1 - kop karnemelk
1 - ei
1/3 - kopje Progresso ™ panko knapperige broodkruimels
1/3 - kopje Progresso ™ volkoren broodkruimels
1/3 - maïs Chex ™ graan, geplet
1/2 - theelepel zout
1/2 - theelepel peper

Slordige Joes

1 - lb mager (ten minste 80%) rundergehakt
1 - kleine ui, gehakt (1/4 kop)
1 - vak H amburger Helper ™ slordig joe
1 2/3 - kopjes melk
1 1/3 - kopjes heet water
1/4 - kop barbecuesaus
1/2 - kop bevroren maïs (van zak van 12 oz)
6 - tot 8 hamburgerbroodjes, splitsen

stappen

  • 1. Plaats uienringen in een middelgrote kom; giet karnemelk over uien. Laat 30 minuten weken.
  • 2. Verwarm de oven tot 400 ° F. Spray bakplaat met kookspray. In een ondiepe schaal het ei slaan. Meng in een andere kom broodkruimels, het graan, zout en peper
  • 3. Laat uienringen af, gooi karnemelk weg. Doop de uienringen in het ei en bestrijk ze met kruimelmengsel. Plaats op bakplaat. Bak 10 tot 13 minuten of tot ze bruin zijn. Mean 4. Bak ondertussen, in een koekenpan van 10 inch, 5 tot 7 minuten lang rundsvlees en gehakte ui op middelhoog vuur, totdat het vlees goed gaar en de ui zacht is; . 5. Roer de pasta met ongekookte pasta en saus (uit de Hamburger Helper-doos), melk, heet water, barbecuesaus en maïs erdoor. Verwarm tot koken, af en toe roeren; verminder hitte. dekken; Laat ongeveer 10 minuten sudderen, af en toe roeren, tot de pasta gaar is. Haal van het vuur. Laat het 5 minuten staan ​​(de saus wordt dikker zoals het is). To 6. Schep het slordige Joe-mengsel voor het opdienen op de bolletjes; bovenaan elk met 1 of 2 uienringen. Bedek met knotjes.
  • Tips van experts
  • Begin met het sloppy joe-mengsel te koken terwijl de uienringen weken, en het zal ongeveer dezelfde tijd klaar zijn als de uienringen uit de oven komen.
Toast de hamburger broodjes, indien gewenst.Als je geen karnemelk hebt, maak je eigen karnemelk door een halve citroen (ongeveer 1 eetlepel) in een kopje melk te persen.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter