Dromerige Sleepover Cupcakes

  • Voorbereidingstijd: 2 uur 40 minuten
  • Bereidingstijd: 3 uur 40 minuten
  • Porties: 24

Hoe schattig zijn deze dromerige slaapfeestjes cupcakes? Een zoete traktatie voor het slapengaan, de fruitroll-ups als dekens zijn een creatieve, schattige touc ...

Ingrediënten

Cupcakes

2 3/4 - kopjes bloem voor alle doeleinden
3 - theelepels bakpoeder
1/2 - theelepel zout
3/4 kopje beker
1 2/3 - kopjes kristalsuiker
5 - eiwit
2 1/2 - theelepels vanille
1 1/4 - koppen melk

Glimmertjes

6 - kopjes poedersuiker
2 / 3 - kopboter, verzacht
1 - eetlepel vanille
3 - tot 4 eetlepels melk

Decoraties

48 - vanille-wafer-koekjes
- Assortiment kleuren versieren glazuur (vanaf blikjes van 6,5 oz)
12 - rolt snacks met fruitsmaak in drie -voetrollen (elke smaak, van twee 4,5-oz-dozen)
- Diverse snoepsnoepjes, indien gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat. Meng in een middelgrote kom bloem, bakpoeder en zout; opzij zetten. In grote kom, sla het bakvet met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid 30 seconden. Voeg geleidelijk kristalsuiker toe, ongeveer 1/3 kop per keer, en klop goed na elke toevoeging. 2 minuten langer kloppen. Voeg eiwit toe, één voor één, goed kloppen na elke toevoeging. Klop 2 1/2 theelepels vanille in. Voeg op lage snelheid afwisselend bloemmengsel toe, ongeveer een derde per keer, en melk, ongeveer de helft per keer, kloppend tot het gemengd is. Div 2. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinbekers en vul ze elk voor ongeveer tweederde vol. Bak 18 tot 20 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken, er schoon uitkomt. Koel 5 minuten; haal cupcakes van pannen naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 30 minuten.
  • 3. Meng in grote kom poedersuiker en boter met een lepel of een elektrische mixer op lage snelheid. Roer er 1 eetlepel vanille en 3 eetlepels melk door. Voeg geleidelijk voldoende resterende melk toe om het matteren glad en smeerbaar te maken. Frost cupcakes.
  • 4. Druk op elke cupcake op 2 vanille-wafels, 1 voor de kop en 1 voor de body. Versier 1 glaasje met ogen, mond en haar met versierende glazuur. Snij 4x2 stukjes van 1/2-inch van fruit snack; druk op cupcakes en bedek een ander koekje om eruit te zien als een deken. Versier dekens met versierende poedersuiker en hagelslag.
  • Tips van experts
Gebruik 1 doos witte, gele of duivelse koek voor voedingskoekjes met pudding in de mix in plaats van cupcakes met een nieuw ontwerp. Maak de cakemix zoals aangegeven op de doos met water, olie en eieren of eiwitten. Bak en koel zoals aangegeven op doos. Voor de mattering, vervangt u 1 container kant-en-klare vanille glazuur. Versier cupcakes volgens het recept.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter