Hartenkoningin

  • Prep tijd: 45 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 25 min
  • Porties: 16

Wervelingen vanille glazuur sieren deze prachtige 3-laags cake, perfect voor elke viering. Een plakje onthult een dramatische rode laag binnenin ... Ingrediënten

Taart

2 - dozen Betty Crocker ™ Super Moist ™ vanille cakemix

- water, plantaardige olie en eieren die nodig zijn voor cake-mixdozen

1 - theelepel ongezoete cacao bakken
- Rode gel voedselkleur

Topping en vulling
5 - containers (16 oz elk) Betty Crocker ™ Rijke en romige vanille glazuur

- Rode hartvormige snoepjes


Stappen
1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Vet 3 (8-inch) ronde taartvormpjes in met bakvet of spuit ze in met bakspray
  • 2. Maak cakebeslag zoals aangegeven op dozen (beide dozen kunnen in één keer worden gemaakt)
  • 3. Verspreid een derde deel van het beslag in elk van de 2 taartpannen (ongeveer 2 1/2 kopjes elk). Tot een derde van het beslag kloppen in cacao bakken met een garde tot alles goed gemengd is. Voeg voedselkleur toe aan de gewenste kleur. Giet het beslag in de derde pan
  • 4. Bak 24 tot 28 minuten of tot de tandenstoker in het midden gestoken er schoon uitkomt. Koel in pannen 10 minuten. Verwijderen van pannen naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 1 uur. Snijd indien nodig af met afgeronde bovenkanten van cakevellen.
  • 5. Plaats een kleine hoeveelheid glazuur in het midden van de plaat om de cake op zijn plaats te houden. Plaats 1 witte cakeachtige laag, met de onderkant naar beneden, op de plaat; vorst met 1/2 kopje glazuur. Top met rode cakebeslag; vorst met 1/2 kopje glazuur. Top met de resterende witte cakevorm. Frost bovenkant en zijkant van de cake met een dunne laag glazuur om een ​​kruimellaag te vormen. 30 minuten in de koelkast bewaren. Fit 6. Decoreer de tas met een middelgrote sterpunt. Vul de zak met glazuur. Beginnen ongeveer 1 1/2 inch vanaf de onderste rand van de taart, pijp midden van de rozet bloem, dan van toepassing constante druk op zak terwijl knijpen glazuur, en pijp in strakke cirkel om te maken van de bloem ongeveer 2 centimeter in diameter. Tik op de punt van de taart om de bloem te voltooien en ga weer omhoog. Blijf bloemen doorboren om de zijkant van de taart te bedekken, en wankel op en neer, zodat er geen lege plekken zichtbaar zijn. Vul de leidingzak bij zoals nodig. Steek rozetbloemen bovenop de taart om te bedekken. Spr 7. Strooi de bovenkant van de cake met hartvormige snoepjes. Zet 30 minuten voor het serveren in de koelkast.
  • Tips van experts
  • Te weinig taartvormpjes? Bewaar het beslag afgedekt in de koelkast tijdens het bakken van andere lagen. Koel de pan helemaal voordat je de volgende laag gaat bakken.
Plaats stroken waspapier rond de rand van de plaat om je serveerschaal schoon te houden terwijl je de cake glaceert. Verwijderen nadat het glazuur is voltooid.Het aanbrengen van een dunne laag glazuur op een cake en het koelen helpt de kruimels te verzegelen vóór de laatste decoratie.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter