Chocolade-bananenbroodkoekjes

  • Voorbereidingstijd: 1 uur 30 minuten
  • Bereidingstijd: 1 uur 30 minuten
  • Porties: 30

Neem uw favoriete bananenbroodtraditie en haal deze onweerstaanbare chocoladebananenbroodkoekjes

Ingrediënten

1 - kop halfzoete chocoladestukjes (6 oz)
1/2 - kop boter of margarine, verzacht
3/4 - kop gepureerde zeer rijpe bananen (ongeveer 2 medium)
1 - ei
1 - buidel Betty Crocker ™ suiker koekjesmix
1 - kopje gehakte walnoten

Stappen

  • 1. In een magnetronbestendige schaal met microgolven blootgelegd op High High High Power 50-60 seconden, roer om de 30 seconden, tot ze gesmolten en glad zijn; koel 10 minuten.
  • 2. Klop in grote kom boter, bananen en eieren met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid 2 minuten. Voeg gekoelde chocolade toe; sla 1 minuut of tot het gemengd is. Voeg cookiemix toe; sla op lage snelheid 30 seconden of totdat zacht deeg ontstaat. Roer de walnoten erdoor. Dek af en laat 30 minuten in de koelkast of tot het stevig is.
  • 3. Verwarm de oven tot 375 ° F. Vul het deeg op een niet-ingevette bakplaat met 2 eetlepels per koekje ongeveer 2 centimeter uit elkaar (het resterende deeg in de koelkast koelen tot het klaar is voor gebruik). Bak 10 tot 12 minuten of tot ze opgeblazen en droog zijn op de toppen (de middelpunten zullen erg zacht zijn). Koel 2 minuten; verwijder van bakplaatjes naar koelrekken. Koel volledig af voordat je het in een luchtdichte container opslaat, met vetvrij papier tussen de koekjeslagen.

Tips van experts

  • Gebruik voor de beste bananensmaak zeer rijpe bananen. Zeer rijpe bananen zullen enigszins zacht zijn met schillen die gespikkeld zijn en donker of bijna zwart worden. De boter, bananen en het eimengsel kunnen gestremd lijken na de eerste 2 minuten kloppen. Maak je geen zorgen, het mengsel wordt glad nadat de chocolade en de koekjesmix zijn toegevoegd

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter