Mokka-hazelnoot-room-gevulde cake

  • Bereidingstijd: 35 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 0 min
  • Porties: 16

Geniet van dit heerlijke chocoladedessert - romige cake met hazelnoten.

Ingrediënten

1 - doos (18.25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ boterrecept chocoladecake mix
- Boter
- Water
- Eieren
2 - theelepels instantkoffie korrels of kristallen
2 - zakjes (12 oz elk) halfzoete chocoladestukjes
1 - fles (16 oz) gekoelde hazelnoot- smaak koffie creamer
1 - pakket (8 oz) roomkaas, verzacht
2 - eetlepels gehakte hazelnoten (hazelnoten)

stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Vetbodems alleen van twee 9-inch ronde pannen. Prep tijd: zijn cakemix zoals aangegeven op doos met behulp van boter, water en eieren en het toevoegen van koffiekorrels; giet beslag in pannen. Bak zoals aangegeven op doos. Koel 10 minuten; haal het uit de pannen en plaats het op een rooster.
  • 2. Bak de chocoladeschilfers en de koffiemelk in een pan van 3 kwart gallon op een middelhoog vuur ongeveer 8 minuten onder voortdurend roeren tot het gesmolten is. Verwijder van het vuur; Klop de roomkaas in met klopper tot ze glad is. dekken; ongeveer 30 minuten in de koelkast bewaren.
  • 3. In een magnetronbestendige schaal een half kopje van het chocolademengsel bewaren; gereserveerd voor bijvullen. Klop het overgebleven mengsel op middelhoog hoge snelheid 8 minuten of totdat het een lichte en zachte glazuur vormt. Place 4. Plaats 1 taartlaag op de serveerschaal, met de afgeronde kant naar beneden. Verspreid 1-inch-dikke laag glazuur over cake. Top met tweede cakevorm, afgeronde kant naar boven. Versier het glazuur aan de zijkant en de bovenkant van de cake. Mic 5. Magnetron gereserveerde halve cup chocolademengsel op High 30 seconden of tot het zacht is; verspreid over de top van cake. Strooi hazelnoten rond de bovenkant. Bedek losjes; minimaal 1 uur voor het opdienen in de koelkast bewaren. Bewaren in de koelkast.
  • Tips van experts
Steek tandenstokers rond de buitenrand van de matte cake voordat ze afgedekt worden met plasticfolie om te voorkomen dat het glazuur aan de plasticfolie blijft kleven. Verwijder de tandenstokers voor het serveren.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter