Ginger-Peach Dessert

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 5 uur 30 min
  • Porties: 12

Zou het niet fijn zijn om dit perzikkere dessert in de vriezer te laten stoppen voor een warme avondmaaltijd? Nodig de buren uit!

Ingrediƫnten

40 - gingersnap koekjes (ongeveer 1 1/2 inch in diameter)
1/2 - kopje pecannoten
1/2 - kopje boter of margarine, gesmolten
2 - quarts (8 kopjes) ) perzik bevroren yoghurt, verzacht
1 - container (8 ounce) Koel Whip ā„¢ lite bevroren slagroom topping, ontdooid
1/4 - kopje fijngehakte pecannoten
2 - middelgrote perziken, in dunne plakjes gesneden

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 Āŗ C. Plaats koekjes en 1/2 kopje pecannoten in de keukenmachine. Bedek en verwerk tot het geplet is. Voeg boter toe; proces tot gemengd. Druk gelijkmatig in een rechthoekige pan van 13x9x2 inch. Bak 8 tot 10 minuten of tot het midden is ingesteld als het licht wordt aangeraakt. Koel volledig, ongeveer 25 minuten. Spread 2. Bevries bevroren yoghurt over afgekoelde korst. Vries 30 minuten in. Spread 3. Smeer het ingevette topping over bevroren yoghurt; bestrooi met fijngehakte pecannoten. Bevries ongeveer 4 uur of tot het stevig is. To 4. Laat het mengsel 5 tot 10 minuten op kamertemperatuur staan. Snijd het dessert in vierkanten. Bovenaan elk vierkant met 2 of 3 perzikplakken
  • Tips van experts
  • Probeer perzik-ijs te vervangen door bevroren yoghurt en walnoten voor de pecannoten
De bevroren yoghurt moet net zacht genoeg zijn om te scheppen en te verspreiden het; verzacht het door het in de koelkast te bewaren gedurende 20 tot 30 minuten. Als je het op kamertemperatuur laat staan, wordt het te zacht aan de buitenkant en te stevig aan de binnenkant.Verbeter de gember smaak door de perziken te besprenkelen met gehakte gekristalliseerde gember vlak voor het serveren.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter