Citroen frambozen Yoghurt Cupcakes

  • Voorbereidingstijd: 25 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 30 min
  • Porties: 24

Deze cupcakes zijn extra vochtig en fruitig dankzij de Betty Crocker citroentaartmix en frambozenyoghurt

Ingrediënten

Cupcakes

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ citroentaartmix
1 - potje Yoplait® Original 99% Vetvrije frambozenyoghurt
3/4 kopje water
1 / 3 - kops plantaardige olie
3 - eieren

Frosting

1/3 - kopje boter, verzacht
3 - kopjes poedersuiker
1/2 - theelepel geraspte citroenschil
2 - tot 4 eetlepels citroensap
2 - tot 4 druppels gele kleur voedsel

Garneer

- Frozen Yogurt Bites (aanwijzingen in Tip)

Stappen

  • 1. Verwarm de oven op 35 0 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Plaats een papieren bakvorm in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat.
  • 2. Klop de ingrediënten in de grote kom met de elektrische mixer op lage snelheid 30 seconden, daarna op medium snelheid 2 minuten. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinbekers.
  • 3. Bak 18 tot 22 minuten of tot de tandenstoker in de buurt van het midden is gestoken, er schoon uitkomt. Koel 10 minuten; haal cupcakes van pannen naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. In 4. Klop in een middelgrote kom boter en poedersuiker met een elektrische mixer op lage snelheid tot gecombineerd. Klop de geraspte citroenschil en voldoende citroensap op gemiddelde snelheid tot een luchtige en gewenste piping of strooibreidheid. Voeg voldoende gele voedselkleur toe voor de gewenste kleur, klop op lage snelheid tot alles goed gemengd is
  • 5. Spuit of smeer glazuur op cupcakes. Onmiddellijk voor het opdienen, garneer elke cupcake met Frozen Yogurt Bites (routebeschrijving hieronder).
  • Tips van experts
Om Frozen Yogurt Bites, lijn bakplaat met bakpapier bakpapier te maken. Plaats een kleine ronde punt in de decoratietas. Vulzak met 1 container (6 oz) Yoplait® Original 99% vetvrije frambozenyoghurt. Leid kleine stippen op het bakplaat. Bevries minimaal 4 uur. Schil yoghurtbeten van papier. Bewaren in een gesloten recipiënt in de vriezer tot het klaar is voor gebruik
  • Gebruik Betty Crocker® Rich & Creamy lemon frosting voor een snelle vervanging
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter