Boter Pecan-ijshoorntjes

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 45 min
  • Porties: 8

Geniet van deze heerlijke ijshoorntjes gemaakt met Betty Crocker ™ Super Moist ™ boterpecannoten cake mix en glazuur - een prachtig dessert

Ingrediënten

1 - doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ boter pecannotenmix
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cake mix box
3/4 - kopje Betty Crocker ™ Rijke en romige roomkaasglazuur (uit 1-liter verpakking)
2/3 - kop gesuikerde pecannoothelften, fijngesneden
8 - suikerijsijskegels met spitse uiteinden of ijshoorntjes met platte bodem
1 1/2 - kopjes witte snoepjes smelten of wafels coaten (10 oz)
8 - gesuikerde pecannoothelften

Stappen

  • 1. Verwarmen o ven tot 350 ° F. Maak en bak cake mix zoals aangegeven op de doos voor 13x9-inch pan, met water, olie en eieren. Koel volledig, ongeveer 1 uur. Line 2. Regel het bakplaat met vetvrij papier. Crumble cake in grote kom. Voeg glazuur en een halve kop van de gehakte gesuikerde pecannoten toe; mix tot het mengsel bij elkaar blijft. Vorm in 8 (2-inch) ballen; plaats op bakplaat. Bevries ongeveer 30 minuten. Vul ijshoorntjes met resterende koek mengsel; opzij zetten.
  • 3. In een magnetronbestendige schaal smelt magnetronsnoepgoed Hoog 1 tot 2 minuten lang, één keer roerend, totdat het glad is. Verwijder gebakjes uit de vriezer. Onderkant van 1 cakebol onderdompelen in gesmolten snoep; plaats op een ijsje. Druk zachtjes om te bevestigen. Sta in de houder van de roomijskegel. (Als de houder niet beschikbaar is, leg dan de bovenkant van de lege rechthoekige pan goed op zijn minst 2 1/2 inch diep, met stevige folie. Snijd 8 splinters, 1 inch lang en 3 inch uit elkaar, in folie.) Laat het apparaat staan ​​totdat het is uitgehard. Herhaal met de resterende cake-ballen, gesmolten snoep en kegels. Als alles is ingesteld, laat je de resterende gesmolten snoep op elke taartbol rusten, volledig bedekkend. Bovenkant elk met 1 pecannelaag en resterende gehakte pecannoten. Laat staan ​​tot de set.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter