Brownie Cheesecake POP's

  • Bereidingstijd: 40 min
  • Koken tijd: 9 uur 55 min
  • Porties: 24

Betty Crocker® fudge brownie mix biedt een heerlijke aanvulling op deze cheesecake pops bedekt met chocolade en graham cracker - een wonderf ...

Ingrediënten

1 - pouch Betty Crocker ™ fudge brownie mix
- water, plantaardige olie en ei nodig op brownie mix zakje
3 - pakjes (8 oz per stuk) roomkaas, verzacht
1 kopje romige pindakaas
3/4 - kop suiker
4 - eieren
24 - knutselstokjes (platte houten stokjes met ronde uiteinden)
1 kopje zwarte chocoladeschilfers (6 oz)
1/2 slagroom slagroom
4 - graham cracker rechthoeken, geplet

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Spray 8-inch vierkante pan met kookspray. Maak en bak browniemengsel zoals aangegeven op de buidel, met water, olie en eieren. Koel volledig af
  • 2. Verlaag de oventemperatuur tot 300 ° F. Lijn de onderkant en zijkanten van de 13x9-inch pan met folie, waarbij de folie aan 2 tegenoverliggende zijden van de pan uitsteekt. Spuitfolie met kookspray. Klop in een grote kom roomkaas, pindakaas en suiker met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot het licht en luchtig is. Voeg eieren toe, één per keer, kloppend tot het gemengd is. Snijd brownies in stukken van 1/2-inch. Roer brownies door het beslag; giet in de pan.
  • 3. Bak 45 tot 50 minuten of tot het midden is ingesteld. Koel op koelrek gedurende 30 minuten. Koel minimaal 6 uur of een nacht in. Gebruik folie om uit de pan te tillen; snij de cheesecake in 8 rijen en 3 rijen. Druk op de ambachtelijke stick 1 1/2 inch in een uiteinde van elk stuk cheesecake.
  • 4. In magnetronbestendige kom, microgolfchocoladeschilfers en slagroom blootgelegd op High 1 tot 2 minuten of totdat het mengsel glad kan worden geroerd. Koel 5 minuten. Doop elke cheesecake pop tot halverwege in chocolade. Dompel de zijkanten in crackerkruimels van Graham. Bewaren in de koelkast.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter