Perzik ondersteboven Cake op de grill

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 1 uur en 40 minuten
  • Porties: 10

Gebakken op een houtskoolgrill voor een beetje rokerige smaak, onze perzik cake op zijn kop is gemaakt met verse perziken gekarameliseerd tot in de perfectie.

Ingrediënten

1 - eetlepel boter
2 - eetlepels donkere bruine suiker
2 - kopjes gesneden verse perziken (3 tot 4 medium)
1/2 - beker kristalsuiker
1/3 - kopmelk, bij kamertemperatuur
1/3 - kop plus 2 eetlepels canola-olie
1 1/2 - theelepels vanille
1 - ei, op kamertemperatuur
1 kopje Goud Medal ™ meel voor alle doeleinden
1 - theelepel bakpoeder
1/4 - theelepel zout

Stappen

  • 1. Verwarm de houtskoolgrill. Vet alleen bodem in van 8-inch vierkante pan met boter (gooi ongebruikte boter weg). Strooi bruine suiker gelijkmatig in de bodem van de pan. Schik perziken in één laag over bruine suiker.
  • 2. Meng in grote kom kristalsuiker, melk, olie, vanille en ei tot de suiker volledig is opgelost. Sla in bloem, bakpoeder en zout tot goed gemengd. P 3. Giet beslag over perziken in de pan, bedek perziken volledig en maak het beslag glad met een spatel of achterkant van de lepel. . Plaats onderaan op de grill; plaats hete kolen rondom de pan. Plaats het grillrooster op de grill. Plaats de taartvorm op het rek direct boven een pan water. Hierdoor kan de cake gelijkmatig koken op indirecte warmte. Cover 5. Bedek de grill en laat de ventilatieopeningen open. Bak cake 40 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken er schoon uitkomt. Koel volledig af op het koelrek, ongeveer 45 minuten. Run 6. Laat het dunne mes rond de randen van de pan lopen om de taart los te maken. Plaats de serveerschaal ondersteboven over de pan; draai de plaat en de pan om. Pan verwijderen.
  • Tips van experts
  • Heb je geen houtskoolgrill? Bak de cake 40 minuten op 350 ° F. Fresh Zijn verse perziken ongrijpbaar? Gebruik ontdooide bevroren perzikplakken in plaats van vers.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter