Pepperoni-Egg Puff

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 55 min
  • Porties: 6

Love breakfast? Maak een gezwollen broodkom en vul hem met een peppy egg scramble

Ingrediënten

1/3 - kopje water
2 - eetlepels boter of margarine
1/2 kopje Originele Bisquick ™ mix
1/2 - theelepel Italiaans kruiden
12 - eieren
1/4 - theelepel zout
1 - eetlepel plantaardige olie
1 - kop geraspte Cheddar kaas (4 oz)
1/2 - verpakking (3 1/2-oz maat) gesneden pepperoni, in vieren gesneden
- Gehakte paprika, indien gewenst
- Gehakte tomaat, indien gewenst
- Gehakte verse peterselie, indien gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 400 ° F. Vet de onderkant en zijkant van de 9 inch glazen taartplaat in met bakvet of bakspray. In een pan met een inhoud van 2 kwart giet het water en de boter op middelhoog vuur aan de kook. Voeg in één keer Bisquick-mix en Italiaanse kruiden toe; roer krachtig op laag vuur ongeveer 1 minuut of tot het mengsel een bal vormt. Haal van het vuur.
  • 2. Klop met de lepel 2 van de eieren een voor een in, klop na elke toevoeging tot een gladde en glanzende klont. Verspreid over de taartplaat (spreid de zijkanten niet uit). Bak 20 tot 25 minuten of tot ze gepoft en droog zijn in het midden. In 3. Klop in de middelhoge kom de resterende 10 eieren met draadmep of vork totdat het pluizig is. Roer zout
  • 4. Verwarm de olie op middelhoog vuur in een koekenpan van 12 inch tot ze bruist. Giet het eimengsel in de koekenpan. Als het mengsel begint te zetten aan de onderkant en zijkant, bestrooi met een halve kop van de kaas en alle van de pepperoni. Til gekookte delen van het ei voorzichtig op met een spatel zodat het dunne, ongekookte gedeelte naar de bodem kan stromen en zachtjes kan draaien om gelijkmatig te garen (vermijd constant roeren). Kook tot de eieren overal ingedikt zijn, maar nog steeds vochtig.
  • 5. Hecht eieren in gezwollen broodkom. Bestrooi met de resterende 1/2 kopje kaas. Garneer met paprika, tomaat en peterselie.
  • Tips van experts
Maak een dag een gezwollen broodkom; bewaar strak bedekt met taartplaat in de koelkast. Verwarm de kom losjes afgedekt in taartplaat in een oven van 375 ° F ongeveer 15 minuten of tot deze heet is. Vul met gekookt eimengsel

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter