Balloncake Knalt

  • Voor bereidingstijd: 60 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 25 min
  • Porties: 54

Voeg kleuren toe aan uw feest met het maken van deze ballontaart-pops - dessert dat gemaakt is met Betty Crocker ™ Super Moist ™ cakemix en frosti ...

Ingrediënten

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ regenboogchocolade cakemix
- water, plantaardige olie en eieren opgeroepen voor taartmixdoos
1 kopje Betty Crocker ™ Rijke & romige glazuur met regenboogchip
2 - kopjes elk rood, blauw en geel snoepje smelt of wafels coaten (12 oz van elke kleur)
3 - eetlepels bakvet
54 - papier lollystokjes
54 - stukjes Cheerios ™ ontbijtgranen
- Blok van p schuim van de vorige
- String of lint, indien gewenst

Stappen

  • 1. Maak en bak de cake mix zoals aangegeven op de doos voor een 13x9-inch pan, met water, olie en eieren. Koel. Line-bakplaat met vetvrij papier. Crumble cake in grote kom. Glazuur toevoegen; goed mengen. Vorm in ballen van 1 1/4 inch; plaats op bakplaat. Vorm elke bal in ballonvorm. Bevries tot stevig; gekoeld bewaren.
  • 2. In microwavable kommen, magnetron smelt elke kleur van snoep en 1 eetlepel van de verkorte onbedekte op Medium (50%) 1 minuut, vervolgens in 15-seconden intervallen, tot gesmolten; roer tot een gladde massa.
  • 3. Dompel elke lollystok ongeveer 3/4 inch in gesmolten snoep en plaats deze tot halverwege in 1 taartbal. Rijg 1 stuk granen op de stok en druk op om vast te houden aan de taartbol. Keer terug naar het cookievel. Koel 5 minuten. Haal ze een voor een uit de koelkast. Doop 18 cake-ballen in elke kleur van gesmolten snoep; tik overtollig af. Steek het andere uiteinde van de stick in het schuimblok. Laat staan ​​tot het is gezet. Knoop koord of lint om de ballon.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter