Rainbow Petal Sheet Cake

  • Voorbereidingstijd: 1 uur 20 minuten
  • Bereidingstijd: 3 uur 30 minuten
  • Porties: 12

Dit complex het ontwerp van de bloemblaadjes ziet er moeilijk onder de knie, maar het is eigenlijk een eitje! Probeer deze glazuurtechniek eens uit en gebruik hem voor y ...

Ingrediënten

Cake

1 - vak gele cakemengeling met pudding
- water, olie en eieren nodig op cake mixdoos

Frosting

1 1 / 2 - kopjes boter, verzacht
5 - kopjes poedersuiker
2 - theelepels vanille
2 - tot 4 eetlepels melk
- Blauw, paars, groen en oranje gel kleurstof

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Vet alleen bodem in van 1 (13x9-inch) pan. Maak de cakemix zoals aangegeven op de doos met water, olie en eieren.
  • 2. Bak 28 tot 32 minuten of tot een tandenstoker in het midden er schoon uitkomt. Koel 10 minuten in de pan; verwijder van pan naar koelrek. Kook volledig, ongeveer 1 uur. Mean 3. Klop ondertussen boter met een elektrische mixer op lage snelheid tot het romig is. Klop de poedersuiker er in, 1 kop per keer, tot een gladde massa. Voeg vanille en melk, 2 eetlepels per keer toe, totdat alles goed is gecombineerd. Als het glazuur te dik is, sla er dan meer melk in. Use 4. Gebruik een 1/2 kop glazuur om een ​​dunne laag over de hele cake te bevriezen. Verdeel de resterende glazuur in vier kommen (ongeveer 3/4 kopje glazuur in elke kom). Meng de blauwe, paarse, groene en oranje voedselkleur, één in elke kom, totdat de gewenste tint is bereikt.
  • 5. Plaats elke kleur in een individuele hersluitbare plastic zak voor levensmiddelenopslag. Snijd 1/2 duim van één hoek van elke zak. Spuit een stipje blauw glazuur en gebruik de achterkant van het theelepeltje om het glazuur lichtjes te trekken. Herhaal met de overgebleven kleuren, afwisselend kleuren terwijl je de cake bedekt, elkaar overlappende stippen van glazuur.
  • Tips van experts
Je kunt het glazuur dat op de achterkant van de lepel zit hervatten. Schraap het in een kleine kom terwijl je aan het vriezen bent en schep het vervolgens terug in de plastic zak om het opnieuw te gebruiken

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter