Chocolade Halloween-pretzels

  • Prep tijd: 60 min
  • Bereidingstijd: 0 min
  • Porties: 24

Draai amandelgeurde deeg in leuke pretzels, bak en dompel dan in halfzoete chocolade

Ingrediënten

Pretzels

3/4 - kopsuiker
1/2 - kopboter
1/2 - theelepel amandelextract
1 - ei
1 3/4 - kopjes Goud Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/4 - kop ongezoete cacao

IJskoud

3/4 - kopje halfzoet chocoladeschilfers
1 1/2 - theelepels verkorting
- Betty Crocker ™ geassorteerde snoepgoedspreien Halloween

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 325 ° F. Meng in grote kom suiker en boter; kloppen tot goed gemengd. Voeg amandelextract en ei toe; meng goed. Voeg bloem en cacao toe; meng goed. Shape 2. Vorm het deeg in een 6-inch lange rol. Snij de rol in 6 plakjes; snijd elke plak in vieren. Vorm voor elke krakeling 1 deeghelft tot een 10-inch lang touw. Vorm touw in U-vorm; kruisen en plaats over de bodem van U om krakeling te vormen. Leg 1 inch uit elkaar op niet ingevette bakplaat
  • 3. Bak op 325 ° F. gedurende 8 tot 10 minuten of tot het apparaat is ingesteld en stevig aanvoelt. Koel 1 minuut; verwijderen uit cookievellen. Koel 10 minuten of tot ze volledig afgekoeld zijn.
  • 4. Combineer chocoladechips en bakvet in een kleine magnetronbestendige kom. Magnetron op HIGH gedurende 30 seconden. Roeren; ga door met magnetronen en roer om de 10 seconden totdat de chocolade is gesmolten en glad kan worden geroerd. Doop topjes van pretzels in chocolade. Strooi er snoepjes over. Zet 10 minuten in de koelkast of tot de chocolade is gezet voordat je het opslaat.
  • Tips van experts
Cocoa is notoir klonterig. Alvorens de droge ingrediënten aan het deeg toe te voegen, klop of ze samen zeven. Vorm krakelingen met enkelgemixt deeg op kamertemperatuur. Niet genoeg tijd? Het deeg kan worden gekoeld voor later gebruik, maar laat het op kamertemperatuur komen voordat het wordt verwerkt.
  • Laat de chocoladesuikering volledig zitten voordat de koekjes tussen het waspapier in een luchtdichte bak worden gelegd.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter