Honey-Lemon Beehive Cake

  • Voorbereidingstijd: 1 uur 20 minuten
  • Bereidingstijd: 4 uur 20 minuten
  • Porties: 24

Versierd met eetbare bijen en gelaagd tot in de perfectie, deze buzz waardige taart is ronduit schattig voor elke gelegenheid.

Ingrediƫnten

Cake

6 - cups bloem voor alle doeleinden
2 - theelepels bakpoeder
1 / 2 - theelepel bakpoeder
1/2 - theelepel zout
2 - kopjes boter, verzacht
4 - kopjes poedersuiker
8 - eieren
1 1/3 - koppen melk
4 - theelepels geraspte citroenschil
1/4 - kopje citroensap
2 - kopjes geraspte courgette (ongeveer 1 medium), uitgeperst om uit te laten

Frosting

2 - kopjes boter, verzacht
8 - kopjes poedersuiker
3/4 - kop honing
1/4 - kop slagroom
- Gele gel voedsel kleur

Eetbare bijen

2 - oz gele snoep smelt, gesmolten
8 - kleine (1-inch) taai chocolade snoepjes, onverpakt
8 - gele candy-coated chocoladesuikergoed
16 - gesneden amandelen

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 Ā° F. Vet en bak 2 (8-inch) ronde pannen en 1 ovenvaste glazen kom (8 inch aan de bovenzijde). Meng in een middelgrote kom bloem, bakpoeder, bakpoeder en zout; zet opzij.
  • 2. Klop in grote kom 2 kopjes boter met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot ze romig zijn. Klop in 4 kopjes poedersuiker tot het gemengd is. Eieren toevoegen, Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n, goed kloppen na elke toevoeging. Voeg afwisselend bloemmengsel aan het botermengsel toe met melk, goed kloppen op lage snelheid na elke toevoeging. Sla op lage snelheid 1 minuut. Roer de citroenschil, het citroensap en de courgette erdoor. Schep in pannen.
  • 3. Bak ronde taartvormen 38 tot 42 minuten of tot een tandenstoker die in het midden is gestoken er schoon uitziet. Bak kom cake 45 tot 50 minuten of tot een tandenstoker ingevoegd in het midden komt schoon. Koel in pannen en kom 10 minuten; verwijder van pannen en kommen naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 2 uur. In 4. Klop in grote kom 2 kopjes boter op middelmatige snelheid tot ze romig zijn. Klop in 8 kopjes poedersuiker op lage snelheid, 1 kop per keer, tot ze romig zijn. Sla honing en room tot romig. Voeg de gele kleur van het voedsel toe tot de gewenste schaduw
  • 5. Plaats 1 cakeblik met de bovenzijde naar boven op de taartschaal. Spreid 1/2 kop van het berijpen over bovenkant uit. Top met tweede laag, bovenkant naar beneden. Verspreid 1/2 kop van het berijpen over de tweede laag. Top met komvormige cake, ronde kant naar boven. Dunne frost-zijde en top van cake met extra glazuur om kruimels te verzegelen. Vul de sierzak met een 5/8-inch buispunt met de resterende glazuur. Pijpt glazuur in strepen rondom cake. To 6. Om eetbare bijen te maken, in kleine magnetronschaal, smelten snoepjes gedurende 45 seconden op hoge stand, roer om de 15 seconden of tot ze smelten. Overbrengen naar hersluitbare plastic zak voor voedselopslag. Knip een klein hoekje uit de tas. Besprenkel chocoladegerechten met het gesmolten gele snoep om strepen te maken. Tip kauwende chocoladesuikergoed rechtop aan een kort uiteinde. Knijp een kleine hoeveelheid gele snoepjes op het uiteinde van de kauwgom snoepjes en bedek met een snoepje bedekt met gele chocolade voor het hoofd van de bij. Laat 3 tot 4 minuten inwerken. Voeg met de overblijvende gesmolten gele snoep 2 amandelschijfjes aan beide zijden van de kauwsnoepjes en maak de vleugels. Herhaal met de resterende amandelen. Garneer cake met eetbare bijen
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter