Strawberry Rose Cake

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 50 minuten
  • Porties: 8

Een roos met een andere naam zou niet zo zoet smaken als onze Strawberry Rose Cake gemaakt met Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix en stra ...

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cakemixdoos
1 - kopje bakvet
2 - theelepels vanille
8 - kopjes poedersuiker
1 / 2 - kopje melk
- Rood en blauw pasta kleur van het eten
3/4 - kopje aardbeienjam
- Ivoor snoep hagelslag

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbak pannen) . Vet bodems en zijkanten van 2 (8- of 9-inch) ronde taartvormpjes met bakvet in; licht meel. Maak cakemix zoals aangegeven op doos, met water, olie en eieren. Bak en koel zoals aangegeven.
  • 2. Snijd in een grote kom het bakvet en de vanille met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot het licht en luchtig is. Verlaag de snelheid naar laag. Voeg poedersuiker toe, 1 kop per keer, kloppend na elke toevoeging. Zodra de helft van de suiker is toegevoegd, moet je de melk geleidelijk aan kloppen. Voeg de resterende 4 kopjes poedersuiker, 1 kop per keer toe, klop na elke toevoeging tot ze gemengd zijn en het glazuur is glad. Op de lepel plaats je 8 kleine stippen rode voedselkleur en 1 kleine stipblauwe voedingskleur. Voeg kleur toe aan glazuur; kloppen tot het glazuur gelijkmatig rose is.
  • 3. Leg 1 cakebeslag met de afgeronde kant naar beneden op de serveerschaal. Spuit dunne rand glazuur rond de bovenrand van de cake. Versier aardbeienjam op cake in het midden van de ring. Plaats de tweede cakevorm met de afgeronde kant naar beneden op de eerste laag. Vorstzijde en bovenkant cake met glazuur
  • 4. Schenk de resterende glazuur in een siertas met een grote sterpunt. Om het eerste glazuur in het midden van de cake op te laten komen, knijp in de zak om het glazuur in het midden glazig te maken en beweeg de punt vervolgens langzaam in een cirkel rond het middelpunt. Herhaal dit om meer rozen te maken om de bovenkant van de taart te bedekken (probeer rozen van vergelijkbare grootte te maken). Versier met hagelslag.

Tips van experts

  • Vervang je favoriete smaak van cakemix voor de gele cake
  • Verdubbel het glazuurrecept en bedek de zijkanten en de bovenkant van de cake met rozen
  • Gebruik hetzelfde techniek van het maken van rozen met glazuur op de top van cupcakes

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter